No descartem que el selectiu espanyol pugui acabar tocant el nivell dels 10.300 punts abans de continuar amb els guanys.

Fluidra complica el seu aspecte tècnic de curt termini en abandonar el suport dels 11 euros. Sembla que el valor talla la tendència alcista dels últims mesos i el més normal és que acabem veient una continuació de les caigudes fins al nivell dels 8,87 euros, nivells on es troba el gap alcista que va deixar durant el passat mes de novembre.

Bankinter es troba perforant els màxims històrics, cosa que sens dubte és una excel·lent notícia pel seu aspecte tècnic. El banc torna a ficar-se en pujada lliure per la qual cosa sembla molt probable que acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 9 euros.

Airbus aconsegueix superar la resistència dels 91,80 euros, fet que confirma la formació d'un retrocés temporal al nivell dels 89 euros. El seu aspecte tècnic és immillorable i el més normal és que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 100 euros.

contador