Si els perdés podríem veure una caiguda fins al nivell dels 10.000 punts.

Catalana Occidente aconsegueix tancar divendres per sobre dels màxims històrics que presentava als 34,43 euros. El valor torna a moure's en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. L'absència de resistències ens convida a pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 40 euros.

Deja que te aconsejemos en tus inversiones. Prueba Trader Watch gratuitamente 15 días. En el último año acumulamos una revalorización del 271,40%.

Bankinter aconsegueix superar els màxims històrics que li permet cotitzar en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. El valor ha donat forma a un throw back als 7,80 euros i creiem que podria continuar guanyant posicions fins al nivell dels 8,40 euros durant les properes sessions. El suport per vigilar es troba als 7,77 euros. No apreciarem un senyal de feblesa mentre que es mantingui cotitzant per sobre d'aquest nivell de preus.

Fluidra segueix guanyant posicions després que veiéssim la superació de la resistència dels 5,10 euros. Per les properes sessions sembla imminent un atac al nivell dels 5,32 euros. Si aconsegueix superar aquest nivell d'oferta es podrien estendre els guanys fins al nivell dels 5,75 euros.

contador