Veuríem un nou senyal de fortalesa amb la superació de la resistència dels 10.291 punts.

Telepizza és un valor que tenim molt en compte després d'aconseguir superar la resistència dels 5,88 euros. La consolidació lateral de les últimes sessions ens fa estar molt pendents de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una extensió de les pujades que tranquil·lament es podria estendre fins al nivell dels 6,50 euros.

Gestamp confirma la superació de la resistència dels 6,96 euros després d'unes pujades, aquest dimecres, de l'1,01%. El valor posa fi a un moviment lateral de diversos mesos i es fica en pujada lliure i és molt probable que acabem veient el començament d'un nou impuls alcista que porti la seva cotització fins al nivell dels 7,50 euros.

Fortes pujades del 19,45% en els títols de Duro Felguera que aconsegueix perforar la resistència dels 0,35 euros. Atenció, perquè després de diversos mesos de moviment lateral, podríem estar davant el final del moviment lateral i en el començament d'un nou impuls alcista que ens faci pensar en un atac al nivell dels 0,50 euros.

contador