Creiem que és molt probable que el selectiu espanyol pugui superar, durant les pròximes jornades, el nivell dels 10.380 punts.

Nou senyal de fortalesa en Gas Natural que aconsegueix superar la resistència dels 19,50 euros després de pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions. El valor dóna mostres de fortalesa i sembla molt probable que acabem veient-hi un atac a la resistència dels 20,18 euros. Si aconseguís superar aquest nivell de preus, podríem acabar veient una tornada als màxims anuals que va dibuixar als 21,43 euros.

Amper acaba la sessió amb unes pujades de l'1,41%. La companyia aconsegueix perforar la resistència dels 0,218 euros i s'acosta a la resistència dels 0,23 euros, nivells on es troba la mitjana de 200 sessions. Atents, ja que si aconsegueix superar aquest nivell de preus, podríem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 0,26 euros.

Codere ha aconseguit superar la resistència dels 8,64 euros, cosa que ens fa pensar en la formació d'una doble vall al voltant dels 7 euros. Atents, que és molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 10 euros.

contador