No descartem veure un alto al camí.

PharmaMar (+3,88%) puja violentament aquest dimarts cosa que li permet perforar la resistència dels 3,43 euros. El valor confirma la formació d'un gallardet i és molt probable que acabi pujant fins als voltants dels 3,80 euros, objectiu de pujada de la figura.

Deja que te aconsejemos en tus inversiones. Prueba Trader Watch gratuitamente 15 días. En el último año acumulamos una revalorización del 296,80%.

Fantàstica figura la que hem pogut veure en Talgo. La companyia ha acabat el dimarts amb una revaloració del 6,67% i ha tancat per sobre de los màxims anuals que presenta als 5,44 euros. El valor aconsegueix definir-se a l'alça i sembla probable que estengui la tendència alcista actual fins al nivell dels 6 euros.

Inditex ha aconseguit superar els màxims històrics que presentava als 34,68 euros. El seu aspecte tècnic no pot ser millor ja que es mou en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. Per a una presa de posicions hauríem d'esperar al fet que aparegués una correcció que podria emplenar tranquil·lament el buit alcista que es va deixar per començar la setmana als 34,19 euros.

contador