Per a les properes sessions esperem un atac al nivell dels 10.380 punts.

Atenció, perquè Cellnex aconsegueix superar la resistència dels 21,62 euros, màxims anuals. El valor es fica en pujada lliure amb moltes possibilitats, perquè puguem veure el començament d'un nou impuls alcista que li permeti assolir el nivell dels 23 euros. Per baix, el primer nivell de suport el podríem situar als 20,21 euros.

Molt bon senyal el que hem vist, aquest dilluns, en Vidrala. La companyia ha acabat la sessió amb uns guanys de l’1,86 i ha aconseguit tancar per sobre dels 87,50 euros, part alta de la banda lateral en què s'ha estat movent durant les últimes setmanes. És molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 92 euros.

Pujades de l’1,73% en eDreams que confirma un nou senyal de fortalesa en aconseguir superar la resistència dels 4,64 euros. El seu aspecte tècnic és molt bo i tot sembla indicar-nos que podríem veure un atac immediat a la resistència dels 5 euros. No observarem ni el més mínim senyal de debilitat mentre cotitzi per sobre dels 4,11 euros, mínims del passat dimecres.

contador