Si el selectiu espanyol aconsegueix superar els 10.600 punts, el més normal és que busqui atacar el nivell dels 11.000 punts.

Atenció, perquè Tubacex es troba perforant la resistència dels 3,35 euros cosa que ens feia pensar en el final del moviment lateral en el qual s’està movent des de fa mesos. Per a les properes sessions esperem un bon comportament i és que sembla molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 3,93 euros, màxims anuals.

Fortes pujades de l’11,30% en PharmaMar que aconsegueix superar la resistència del curt termini dibuixada als 2,48 euros. El seu aspecte tècnic és bo i sembla molt probable que acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 3,24 euros, màxims del buit baixista que va deixar el passat 9 de novembre i nivells on conflueix la mitjana de 200 sessions.

Nou senyal de fortalesa en Ezentis en acabar la primera sessió de la setmana superant la resistència dels 0,62 euros. El valor acumula unes pujades properes al 24% aquest mes, fet que acosta la seva cotització a la resistència que li ofereix la mitjana de 200 sessions. Ull que per aquests preus podríem acabar veient una parada al camí.

contador