El primer nivell de suport es troba als 10.564 punts.

Ercros puja amb força aquest dijous i acaba la sessió per sobre del primer nivell de resistència que presenta als 2,80 euros. Atents a la possibilitat del final de la correcció del curt termini després de la formació d'un doble suport al nivell dels 2,46 euros. Per les properes jornades estarem molt pendents de la superació dels 3 euros cosa que, sens dubte, seria un senyal de fortalesa important que ens faria pensar en una continuació dels guanys fins al nivell dels 3,60 euros.

Destacats guanys de l'1,82% en Zardoya Otis que confirma la superació de la resistència dels 8,75 euros. El valor dóna forma a un descens temporal a la mitjana superada de 200 sessions. El seu aspecte tècnic per les properes jornades és molt bo i tot sembla indicar que acabarem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 9,40 euros.

Bon senyal el que hem pogut veure, aquest dijous, en la sèrie de preus de Merlin Properties. La companyia confirma la superació de la resistència dels 11,22 euros i és molt probable que acabem veient el començament d'un nou impuls alcista que podria conduir la seva cotització fins al nivell dels 12 euros.

contador