cbwallstreet2

El més normal és que vegem un atac al nivell dels 21.800 punts.

Comencem la setmana molt pendents de l'evolució tècnica de CSX. El valor fa diverses sessions que està cotitzant al voltant dels màxims històrics. Tot sembla indicar-nos que podríem veure el començament d'un nou impuls alcista que podria catapultar la seva cotització fins al nivell dels 60 dòlars. No observarem ni la més mínima complicació tècnica mentre cotitzi per sobre dels 51,76 euros.

Molt bon senyal el que hem vist en Amgen que aconsegueix donar forma a una bandera en aconseguir tancar divendres passat per sobre de la resistència dels 175,45 dòlars. El valor ofereix un impecable aspecte tècnic i sembla altament probable que acabem veient el començament imminent d'un nou impuls alcista que porti la seva cotització fins als màxims anuals assolits al mes de març als 184,21 dòlars. El ordre de “stop loss” del curt termini el podríem situar als 170,59 dòlars, mínims del drap de la bandera.

Guanys destacats de l'1,84%, divendres passat, en Netflix que aconsegueix trencar la resistència dels 160 dòlars. Això és una nova demostració de fortalesa que ens fa pensar en una continuació de les pujades fins als màxims històrics dibuixats al començament del passat mes de juny que presenta als 166,82 dòlars. El trencament d'aquest nivell d'oferta serà clau per la seva evolució tècnica del mitjà i llarg termini. És un valor que no perdrem de vista durant les pròximes jornades.

contador