Atenció que podríem veure una correcció d'importància als mercats.

Aetna es troba en plena presa de beneficis en el qual sembla ser un retrocés temporal al nivell dels 136 dòlars, màxims històrics superats fa unes setmanes i que ara mateix funcionarà com a primer nivell de demanda. Sembla una bona opció la presa de posicions per aquests preus i és que cal tenir en compte que cotitza en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. L'objectiu de pujada el podríem situar tranquil·lament als 155 dòlars.

Important senyal de fortalesa que vam poder veure aquest dijous en Ventas que aconseguia tancar per sobre de la resistència clau dels 66,95 dòlars. El valor de l'S&P 500 aconsegueix pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions i és molt probable que busqui estendre els guanys de les últimes sessions fins al nivell dels 72 dòlars.

Estarem molt pendents de l'evolució, durant les properes sessions, de Visa. Després de la fuita alcista creiem que és imminent el començament d'un tram alcista que el porti a assolir el nivell dels 100 dòlars. Cal tenir molt present que es mou en pujada lliure cosa que, sens dubte, és un plus perquè vegem la continuació de la tendència alcista principal.

contador