El primer nivell de suport es troba als 21.261 punts.

Mohaw Industries ha aconseguit superar la resistència dels 241 dòlars durant les últimes setmanes. Això és un senyal de fortalesa que ha tornat a ficar la seva cotització en pujada lliure. Els magnífics nivells d'acumulació que podem apreciar en la seva sèrie de preus donen consistència a la tendència alcista principal i ens fan pensar en una extensió de les pujades, per les properes sessions, fins al nivell dels 265 dòlars.

Durant les últimes setmanes vam poder veure com Morgan Stanley ha millorat el seu aspecte tècnic en aconseguir superar la resistència dels 44,86 dòlars. Això és un bon senyal que ens fa pensar en un atac imminent a la resistència dels 47,33 dòlars, màxims anuals. El seu comportament en aquest nivell d'oferta seria vital i és que si aconsegueix perforar-la, estaríem davant el començament d'un nou tram alcista que desembocaria en una extensió dels guanys fins al nivell dels 60 dòlars.

Guanys del 3,16% en Illumina que manté un bon aspecte tècnic després de rebotar als voltants de la mitjana de 200 sessions. Després de les pujades d'ahir el valor s'apropa a la resistència dels 184,75 euros, la superació de la qual ens faria pensar en un atac al nivell dels 189,48 dòlars. La superació d'aquest nivell de preus ens faria interessar-nos per la companyia i és que podria estendre els guanys fins al nivell dels 210 dòlars.

contador