cbwallstreet2

El més normal és que vegem un atac als màxims històrics.

Atenció, perquè 3M es va acostar, aquest dijous, a la resistència clau dels 200 dòlars. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell, ja que confirmaria la formació d'un retrocés temporal als 195 dòlars. Aquesta figura és de continuació de tendència i no cal oblidar que el valor es ficaria en pujada lliure cosa que, sens dubte, és un dels senyals que ens convida a pensar en una continuació de les pujades fins almenys el nivell dels 220 dòlars . No observarem ni el més mínim senyal de debilitat mentre cotitzi per sobre dels 193,54 dòlars.

Nou senyal de fortalesa en United Technologies que aconsegueix superar els màxims anuals que presentava als 121,95 dòlars. Això és un senyal de fortalesa que ens convida a pensar en una continuació de les pujades fins als màxims històrics que presenta als 123 dòlars. Estarem molt pendents del trencament d'aquest nivell de preus, ja que això li permetria pujar per sobre dels màxims històrics cosa que deixaria la seva cotització en pujada lliure sense cap resistència al seu camí.

Pujades destacades, ahir, dijous, del 4,47% en Ulta Beauty que anul·la la mala figura de dimecres en aconseguir tancar per sobre dels seus màxims. El valor confirma la solidesa del suport dels 280 dòlars i sembla molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins als màxims històrics que presenta als 301,40 dòlars. La superació d'aquest nivell d'oferta deixaria la companyia en pujada lliure amb altes possibilitats perquè acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 350 dòlars.

contador