WallStreet-1

Podríem veure uns descensos fins al nivell dels 21.100 punts.

eBay segueix sent un dels valors que cal tenir molt en compte després de veure com, al començament d'aquest mes de juny, aconseguia superar la resistència dels 35 dòlars. Després de la formació d'un retrocés temporal a aquest nivell de preus sembla molt probable que acabem veient una continuació de les pujades. La resistència clau es troba als 36,50 euros. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ja que tornaria a deixar la companyia en pujada lliure amb el camí lliure per acabar veient un atac al nivell dels 40 dòlars..

Marriott Internacional podria estar a prop de confirmar el final de la correcció del curt termini. La companyia ha caigut durant les últimes jornades i busca cobrir el buit alcista que va deixar el passat mes de maig als voltants dels 96 dòlars. A mig i llarg termini és un valor que cal tenir molt en compte i és que no descartem acabar veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions.

Des de fa prop de dos mesos que Xilinx es manté cotitzant en una banda lateral dins de la seva tendència alcista principal. El més normal és que acabem veient l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en el començament d'un nou impuls alcista. El primer nivell de resistència es troba als 68,55 euros. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ens faria pensar en una presa de posicions. No observarem cap complicació del seu aspecte tècnic mentre cotitzi per sobre dels 62,92 euros.

contador