cbwallstreet2

Aquest dimecres vam poder veure com el Nasdaq aconseguia tancar en els màxims de tots els temps.

Tresoro Corporation és un dels valors que ofereix un molt bon aspecte tècnic per les properes sessions. La superació, fa unes setmanes, de la resistència dels 93 dòlars ens va confirmar el començament d'un important tram alcista que podria acabar per impulsar la seva cotització fins al nivell dels 110 dòlars.

Union Pacific fa diversos mesos que està cotitzant en una banda lateral a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 112,26 dòlars ja que seria el senyal que ens faria pensar en una presa de posicions. Els bons nivells d'acumulació que podem veure en la seva sèrie de preus ens convida a pensar en una continuació de la tendència alcista principal.

Seguim molt pendents de l'evolució tècnica de Waters Corporation que es manté cotitzant al voltant dels màxims històrics. Des de fa setmanes que la companyia s'està movent en una banda lateral que en principi és una figura de continuació de tendència. Estarem molt atents a un tancament per sobre dels 187,65 euros.

contador