WallStreet-1

Per baix, el suport que cal vigilar es troba als 20.553 punts.

Immillorable aspecte tècnic el que ofereix la sèrie de preus de Caterpillar que sembla ser a punt de començar un nou impuls alcista després de la formació d'un retrocés temporal als 99 dòlars. Estarem molt pendents de la superació de la resistència dels 105,98 dòlars cosa que animaria la companyia del Dow Jones a atacar el nivell dels 110,67 dòlars, màxims del 2014.

The Travelers Companies segueix sent un dels valors del Dow Jones que no hauríem de perdre de vista ja que creiem que en qualsevol moment podria posar fi al moviment lateral en el qual es ve movent des que va començar l'any. Ens plantejaríem una presa de posicions quan aconsegueixi tancar per sobre del primer nivell de resistència que presenta als 122,99 euros.

Pujades del 2,09% aquest dimecres a Tesla que, sens dubte, ofereix un dels millors aspectes tècnics del mercat nord-americà. Des de fa dos mesos que la companyia es manté consolidant nivells amb tot a favor, perquè acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una continuació de les pujades. La resistència clau es troba als 327,25 dòlars. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que deixaria valor en pujada lliure i amb moltes possibilitats, perquè acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 350 dòlars.

contador