cbwallstreet2

El Nasdaq segueix oferint un impecable aspecte tècnic.

Henry Schein va acabar divendres amb unes pujades del 3,65% liderant els guanys del Nasdaq. La companyia va aconseguir superar el nivell dels 73,70 euros i sembla molt probable que acabem veient una continuació dels guanys fins al nivell dels 77,10 dòlars. El nivell clau de resistència es troba als 79,54 dòlars. Cal estar atents a la superació d'aquest nivell d'oferta, ja que ens faria pensar en un canvi de tendència i una continuació de les pujades fins al nivell dels 85 dòlars.

Dish Network va aconseguir acabar la passada setmana amb unes pujades del 3,44%, cosa que li va permetre superar la resistència dels 34,74 dòlars. Atenció, perquè la companyia podria estar donant forma a un descens temporal i és molt probable que puguem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 40 dòlars.

Fortes caigudes del 3,99% en Tesla que es pren un respir després de les pujades de les últimes setmanes. El valor podria estar donant forma a un descens temporal als 322 dòlars, preus on es troba la mitjana de 200 sessions. Per confirmar una extensió dels guanys hauríem d'esperar un tancament per sobre dels 389 dòlars, màxims històrics de la companyia aconseguits l'any passat.

contador