cbwallstreet2

El Nasdaq segueix donant mostres de fortalesa en la seva sèrie de preus.

Forts guanys del 7,54% en 21st Century Fox que segueix amb les pujades de les últimes sessions. El valor s'ha revalorat un 24,70% des del començament d’aquest mes i no descartem que segueixi guanyant posicions durant les properes jornades. La companyia s'ha tornat a deixar un nou buit alcista que, sumat al que va deixar el dia 13, li permet construir una "finestra alcista". Aquesta figura té unes fortes implicacions alcistes i el més normal és que acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 52 dòlars.

Destacades pujades del 5,25% en Walgreens Boots Alliance que aconsegueix superar la resistència dels 66 dòlars i la dels 68 dòlars. Per a les properes jornades sembla que podríem veure un atac al nivell dels 70 dòlars, preus on es troba la mitjana de 200 sessions. Si aconseguís superar aquesta mitjana, podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 80 dòlars.

Noves pujades en els títols de Tesla que acaba l'equador de la setmana amb unes pujades del 2,74%. El valor es manté cotitzant per sobre de la resistència dels 360,50 euros amb tot disposat per acabar veient una continuació dels guanys fins al nivell dels 389,61 dòlars.

contador