netflix mando

Seguim esperant un atac del Nasdaq al nivell dels 7.400 punts.

Netflix es revalora un 3,73% aquest dimarts, cosa que li permet superar la resistència dels 398,86 dòlars. Això li permet tornar a moure en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. Per a les properes setmanes, el més normal és que acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 450 dòlars. No observarem ni el més mínim senyal de debilitat mentre cotitzi per sobre dels 356 dòlars.

Importants pujades del 3,63% en Regeneron Pharmaceuticals que aconsegueix superar la resistència del curt termini que presenta als 317 dòlars. La superació d'aquest nivell d'oferta ens confirma l'inici d'un rebot que es podria estendre fins al nivell dels 353 dòlars, nivells on es troba la mitjana de 200 sessions.

Guanys del 2,73% en els títols d’Alexion Pharmaceuticals que es troba atacant la mitjana de 200 sessions. Des de fa setmanes que el valor es troba movent-se en un banda lateral amb tot disposat perquè acabem veient la superació de la resistència dels 123,48 dòlars. Això seria un senyal de fortalesa que ens convidaria a pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 137,88 dòlars, màxims anuals.

contador