cbwallstreet2

El Nasdaq busca atacar el nivell dels 7.400 punts durant les properes sessions.

Destacats guanys del 8,47% en Biomarin Pharmaceutical que polvoritza la resistència dels 92,88 dòlars. Atenció, perquè podríem estar davant el final del moviment lateral dels últims dos anys. Per a les properes jornades estarem molt pendents de la superació de la resistència dels 102,50 dòlars, cosa que ens faria pensar en un canvi de tendència a llarg termini i el que podria acabar portant la seva cotització fins al nivell dels 120 dòlars.

Pujades del 2,74% en Cognizant Technology Solutions que confirma el rebot en la mitjana de 200 sessions. Actualment es troba atacant la directriu baixista projectada des dels màxims anuals. Atenció, perquè si supera els 82 dòlars, el més normal és que acabem veient un atac al nivell dels 85,10 dòlars.

Sirius continua amb les pujades de les últimes setmanes i acaba divendres amb uns guanys del 2,71%. El valor acumula uns guanys del 40% des de començaments d'any i lluny de donar algun símptoma de debilitat. Sembla que podríem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 8 euros.

contador