cbwallstreet2

El Nasdaq es troba donant forma a un descens temporal al nivell dels 6.860 punts. El més normal és que acabem veient un atac al nivell dels 7.186 punts.

Ctrip lidera les pujades de Nasdaq amb uns guanys del 3,98% a l'equador de la setmana. La companyia aconsegueix superar la resistència dels 44 dòlars i busca atacar la mitjana de 200 sessions. per acabar veient un canvi de tendència, hauríem d'esperar a la superació de la resistència dels 50 dòlars, preus més d'un 10% per sobre dels actuals.

Gran figura alcista en Netflix que aconsegueix tancar per sobre de la resistència clau dels 338,62 dòlars després d'unes pujades del 3,95%, La companyia aconsegueix tancar en els màxims de tots els temps i el més normal és que, durant les properes sessions, acabi aconseguint el nivell dels 360 dòlars.

Guanys del 2,99% en Intuit que acaba donant forma a un envoltant alcista que ens mostra la tremenda fortalesa actual de la companyia. Les seves perspectives tècniques són molt bones. El valor s’està movent en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. El més normal és que acabem veient un atac al nivell dels 220 dòlars.

contador