cbwallstreet2

El Dow Jones buscarà cobrir el buit alcista que va deixar dilluns passat als 24.715 punts abans de continuar amb la seva escalada alcista.

Pujades del 6,40% en Micron Technology que ha aconseguit acabar dimarts per sobre de la resistència dels 57 dòlars. El seu aspecte tècnic és molt bo per a les properes sessions i sembla molt probable que acabem veient un atac als màxims anuals que presenta als 63,42 dòlars. Molt atents, perquè si aconsegueix superés aquest nivell de preus es ficaria en pujada lliure amb tot disposat per acabar veient un atac al nivell dels 67 dòlars.

Caigudes del 3,3% en Tesla que perd el suport dels 275,23 dòlars. Sembla que la companyia no té la força suficient com per pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions i busca continuar amb les caigudes fins al nivell dels 244,59 dòlars, mínims anuals dibuixats aquest passat mes d'abril.

Descensos del 3,16% en American Airlines que apropa la seva cotització fins al suport clau dels 40,65 dòlars. Cal estar atents a un tancament per sota d'aquest nivell de preus, cosa que ens confirmaria la formació d'un retrocés temporal al nivell dels 42,50 dòlars confirmant una extensió dels descensos fins al nivell dels 35 dòlars. Sens dubte és un valor pel qual no ens hauríem interessar ara mateix.

contador