cbwallstreet2

Seguim esperant que el Dow Jones aconsegueixi tancar per sobre dels 24.622 punts per confirmar el final de la correcció del curt termini.

Tesla va acabar divendres amb unes pujades del 2,13%, fet que el manté cotitzant al voltant de la resistència dels 300 dòlars. La companyia podria estar donant forma a un gallardet, si bé, no tornarem a veure un senyal de fortalesa mentre cotitzi per sota dels 360 dòlars, preus un 20% per sobre dels nivells actuals de cotització.

Complicada figura la que vam poder veure en Tractor Supply Company que va acabar divendres amb unes caigudes del 3,12%. Això li va permetre abandonar el suport dels 58,78 dòlars i és molt probable que acabem veient una continuació de les caigudes fins al nivell dels 55 dòlars. A dia d'avui el més sensat seria no interessar-nos per la companyia.

Descensos del 2,53% en Ross Stores que tot i això es manté cotitzant en una banda lateral a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 81,16 euros, ja que seria el senyal que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 85,66 dòlars, màxims anuals assolits al mes de gener.

contador