cbwallstreet2

Tornarem a veure un senyal de fortalesa al Nasdaq quan torni a pujar per sobre dels 7.000 punts.

Atenció, perquè Nvidia s'acosta a la resistència clau del curt termini que presenta als 251,87 dòlars. Les pujades del 3,56% d'aquest dimarts ens fan pensar en el final del triangle rectangle en el qual s’està movent durant els últims dos mesos. El més normal és que acabi definint-se a l'alça, cosa que ens faria pensar en una extensió de les pujades fins almenys al nivell dels 270 dòlars.

Pujades del 3,41% en Adobe Systems que aconsegueix tancar, de nou, als màxims històrics. El seu aspecte tècnic és impecable i el més normal és que acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 250 dòlars. El primer nivell de resistència, el podríem situar en els mínims de l'última correcció que presenta als 201,76 euros.

Guanys del 2,69% en els títols d'Amazon que sembla que confirma la formació d'un retrocés temporal al nivell dels 1.528 dòlars. El seu aspecte tècnic és immillorable i la superació dels 1.617 euros, preus molt propers, la deixaria en pujada lliure sense cap resistència al seu camí.

contador