cbwallstreet2

El més normal és que acabem veient la tornada de les compres per aquests preus al Nasdaq.

Ulta Beauty acaba divendres amb unes fortes pujades del 7,64%. Després de subjectar-se a prop del suport dels 190 euros, hem vist com la companyia aconseguia perforar la resistència dels 213,30 euros, fet que ens fa pensar en un atac al nivell clau dels 249,30 dòlars. La superació d'aquest nivell de preus seria el senyal que ens faria pensar en un canvi de tendència a mitjà i llarg termini.

Western Digital ofereix un molt bon aspecte tècnic després d'aconseguir perforar la resistència dels 95,77 dòlars fa unes sessions. El valor va confirmar el final del moviment lateral dels últims mesos i és molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 114,48 dòlars, màxims de 2014. Les pujades del 4,13% de divendres passat és una mostra de la presència actual de les compres.

Nou senyal de fortalesa en Adobe Systems que aconsegueix superar la resistència dels 224,90 dòlars, màxims històrics dibuixats fa unes sessions. El seu aspecte tècnic és immillorable i tot sembla fer-nos pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 250 dòlars. Per baix, el primer nivell de suport es troba als 201 dòlars.

contador