cbwallstreet2

El Nasdaq aconsegueix polvoritzar els màxims històrics.

Fortes pujades del 5,74% en Lam Research que polvoritza la resistència dels 219,70 dòlars. Amb això es confirma el final de la consolidació dels últims mesos i es fica en pujada lliure. L'absència de resistències ens fa pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 250 dòlars. Sens dubte que és un valor en el qual hauríem d'estar posicionats.

Wynn Resorts aconsegueix superar la resistència dels 180 dòlars, cosa que confirma el final de la consolidació del curt termini. El més normal és que acabem veient un atac a la resistència clau dels 203,63 dòlars, màxims d'aquest mateix any. La superació d'aquest nivell de resistència ens faria pensar en una extensió de la seva tendència alcista principal fins al nivell dels 250 dòlars.

Nou senyal de fortalesa en els títols de Netflix que va aconseguir acabar divendres amb unes fortes pujades del 4,56%. La companyia va tornar a tancar en els màxims de tots els temps per la qual cosa sembla molt probable que acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 350 dòlars.

contador