cbwallstreetsombra

Creiem que és imminent un nou atac als màxims històrics al Nasdaq.

Pujades del 3,34% en Mattel aquest dimecres que s'acosta, a poc a poc, a la resistència clau dels 19,21 dòlars. Estarem molt pendents de la superació d'aquest nivell de resistència, ja que ens confirmaria la superació de la mitjana de 200 sessions i ens faria pensar en un canvi de tendència. Si aconseguís confirmar la superació d'aquest nivell de preus, podríem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 22 dòlars.

Atents que, aquest dimecres, vam poder veure com Verisk Analytics va aconseguir perforar la resistència dels 100,54 dòlars, si bé al tancament va acabar la sessió per sota. Les perspectives tècniques són molt bones i és que es troba cotitzant al voltant dels màxims històrics sense cap resistència fins al nivell dels 120 dòlars.

Guanys del 2,05% en American Airlines que aconsegueix superar la resistència dels 52 euros. El valor confirma el rebot en la mitjana de 200 sessions i sembla molt probable que acabem veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 59,08 euros, màxims anuals.

contador