cbwallstreet2

El Nasdaq va confirmar el final de la correcció després de superar la resistència dels 6.716 punts.

Xilinx va acabar dimarts amb unes pujades del 3,13%, cosa que li permet mantenir la seva tendència alcista principal. El valor aconsegueix subjectar-se a prop del suport dels 62 dòlars i sembla molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 77,26 dòlars, màxims dels últims anys assolits aquest passat mes de gener.

Applied Materials està pujant fortament durant les últimes jornades després de recolzar-se al voltant del suport dels 46 dòlars. Les pujades del 2,96% de la sessió d'aquest dimarts han deixat la seva cotització a tocar de la resistència dels 58,73 dòlars. La superació d'aquest nivell d'oferta suposaria una nova millora en el seu aspecte tècnic que ens faria pensar en una continuació dels guanys fins als màxims històrics que va aconseguir a finals del passat any als 60,89 dòlars.

Sembla que podríem estar a prop de confirmar el final d'una correcció en A-B-C en Lam Research. Les pujades del 2,94% de la sessió d'aquest dimarts ens mostren la solidesa del suport dels 160 euros, cosa que li permet mantenir la seva tendència alcista del mitjà i llarg termini. Per acabar veient el començament d'un nou impuls alcista, hauríem d'esperar que aconsegueixi superar la resistència dels 219,70 dòlars, màxims històrics assolits a finals del passat any.

contador