cbwallstreet2

El Nasdaq ofereix un molt bon aspecte tècnic després de superar, la setmana passada, la resistència dels 6.716 punts.

Applied Matterials va acabar divendres amb unes pujades de l'1,93%, cosa que li permet continuar amb el rebot experimentat en la mitjana de 200 sessions. Durant les properes sessions, estarem molt pendents de la superació de la resistència dels 58,73 dòlars, cosa que ens confirmaria el començament d'un nou impuls alcista que podria acabar catapultant la seva cotització fins al nivell dels 70 dòlars.

Pujades de l'1,67% en Henry Schein que cobreix bona part del buit baixista que va deixar el passat dia 13. Ull que la seva tendència segueix sent clarament baixista i no descartem acabar veient una extensió dels descensos fins al nivell dels 60 dòlars. No tornarem a veure un senyal de fortalesa mentre cotitzi per sota dels 79,54 dòlars, màxims des del començament de 2018.

Guanys de l'1,63% en Walgreens Boots que es gira abans d'acostar-se al suport dels 65 dòlars i sembla que vol recuperar posicions després de no poder pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions. A mitjà i llarg termini el seu aspecte tècnic segueix sent molt complicat i no tornarem a veure un senyal de fortalesa mentre cotitzi per sota dels 80,68 dòlars.

contador