cbwallstreet2

La correcció del curt termini en els índexs nord-americans podria haver acabat.

Pujades, aquest dimarts, del 2,51% en Tesla que aconsegueix tancar per sobre dels 320 dòlars. Això és un bon senyal que confirma el gir a prop del suport dels 292,63 dòlars. Per a les properes jornades podríem veure un atac al nivell dels 360 euros. Només amb la superació d'aquest nivell de preus es confirmaria una millora de les seves perspectives tècniques a mitjà i llarg termini.

Amazon acaba la sessió de dimarts amb uns guanys del 2,04%, fet que li permet tancar per sobre dels màxims de les dues últimes sessions. Atenció, perquè podríem estar davant del final de la correcció del curt termini. Per a les properes jornades podríem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 1.500 dòlars, màxims històrics.

Nous guanys en Nvidia que acaba la segona sessió de la setmana amb uns guanys del 2,02%, El valor ofereix un bon aspecte tècnic després d'aconseguir donar forma a un descens temporal al nivell dels 220 dòlars. El més normal és que per a les pròximes jornades acabem veient un atac al nivell dels 249,27 dòlars, la superació del qual ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 275 dòlars.

contador