cbwallstreet2

Els índexs nord-americans confirmen el final de la correcció.

Pujades del 6,29% en Alexion Pharmaceuticals que confirma el rebot al voltant del suport dels 105 dòlars després de la bona figura del passat divendres. Sembla que el valor podria estar donant forma a una doble vall en aquest nivell de preus si bé, per confirmar una recuperació, hauríem d'esperar un tancament per sobre dels 129,15 dòlars, màxims del passat mes de gener.

CSX acaba dilluns amb unes pujades del 4,46% després d'aconseguir subjectar-se per sobre del suport dels 48 dòlars. El valor vol tornar a pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions si bé, per confirmar una continuació de la tendència alcista principal, hauríem d'esperar que aconsegueixi superar la resistència dels 60 euros.

Micron Technology acaba la primera sessió de la setmana amb unes pujades del 4,40%. Sembla que tornen les compres després d’acostar-se a la mitjana de 200 sessions i és que hauríem d'estar molt pendents de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en el final de la correcció i en el començament d'un nou impuls alcista. El més normal és que acabem veient un atac, durant les pròximes setmanes, als màxims de l'any passat que presenta al voltant dels 50 dòlars.

contador