cbwallstreet2

El Nasdaq no se separa dels màxims històrics.

Tornen les pujades en Viacom que acaba dijous amb uns guanys del 6,23%. Sembla molt probable la formació d'un retrocés temporal a la mitjana de 200 sessions si bé, per confirmar aquesta figura hauríem esperar que confirmés la superació de la resistència dels 35,55 dòlars, màxims de dilluns. Atenció, perquè això ens podria fer pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 40 dòlars.

Continuen les pujades en Discovery Communications després d'aconseguir superar la resistència dels 24,09 dòlars. La companyia acaba aquest dijous amb uns guanys del 3,60% confirmant la superació de la mitjana de 200 sessions. Pel que fa a les properes sessions, el seu aspecte tècnic és molt bo i el més normal és que acabi aconseguint el nivell dels 28 dòlars.

Fastenal (+2,09%) intenta recuperar el buit baixista que va deixar aquest mateix dimecres. El seu aspecte tècnic a mitjà i llarg termini és molt bo i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient un nou atac al nivell dels 56,15 dòlars. La superació d'aquest nivell d'oferta seria una magnífica notícia que ens podria fer pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 60 dòlars.

contador