cbwallstreet2

El Dow Jones torna a dibuixar nous màxims històrics.

Pujades del 5,21% en Applied Materials que aconsegueix superar la resistència dels 56,45 dòlars després de confirmar un recolzament en el suport clau dels 48 dòlars. Les perspectives tècniques de la companyia són molt bones i sembla imminent que acabem veient un atac al nivell clau dels 60,89 dòlars, màxims històrics assolits a finals del passat any. La superació d'aquest nivell de preus deixaria la companyia en pujada lliure, cosa que ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 70 dòlars.

Lam Research acaba l'equador de la setmana amb unes revaloracions del 7,72%. La companyia confirma el final de la correcció del curt termini en aconseguir superar la resistència dels 200 dòlars. Per a les properes sessions esperem una continuació de les pujades fins al nivell dels 220 dòlars cosa que suposa una revaloració d'un altre 7% des dels preus actuals de cotització.

Guanys del 5,53% en Texas Instruments que segueix escalant posicions sense donar ni el més mínim senyal de flaquesa. El valor acumula unes pujades del 55% des de començaments del mes de juliol i el més normal és que continuï amb les pujades fins al nivell dels 130 dòlars. Els impecables nivells d'acumulació és un altre dels factors que donen consistència a la tendència alcista actual.

contador