Fantàstica figura al Nasdaq que va aconseguir superar els màxims històrics i ofereix tot l'aspecte tècnic per començar un nou impuls alcista.

Pujades del 3,01% en Intel que podria estar confirmant el final de la correcció del curt termini. El valor cobreix part del buit alcista que va deixar a finals del mes d'octubre i sembla que busca atacar el primer nivell de resistència que presenta als 45,30 dòlars. La superació d'aquest nivell d'oferta ens faria pensar en una extensió dels guanys fins als màxims anuals dibuixats als 17,30 dòlars.

Magnífica figura en Microsoft que va acabar divendres per sobre de la resistència dels 86,20 euros, màxims històrics. El seu aspecte tècnic és molt bo i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 100 dòlars. Cal recordar que la companyia es mou en pujada lliure sense cap resistència al seu camí.

Fortes pujades del 2,73% en Nvidia que podria estar donant els primers senyals per donar per finalitzada la correcció de curt termini. La resistència clau, però, es troba una mica més amunt, concretament als 194,78 dòlars. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus seria el senyal que ens convidaria a pensar en una extensió dels guanys fins als màxims anuals que presenta als 218,67 dòlars

contador