cbwallstreet2

El Dow Jones apunta, de nou, als màxims històrics.

Fortes pujades del 8,18% en CenturyLink que aconsegueix superar la resistència dels 14,90 dòlars. El valor confirma l'inici d'un rebot que es podria estendre fins al nivell dels 18 dòlars. Cal no oblidar que es tracta només d'un rebot i que el més normal és que a mitjà i llarg termini no vegem un canvi de tendència mentre cotitzi per sota dels 20,55 dòlars, nivells on es troba la mitjana de 200 sessions

Destacats guanys del 5,83% en Southwestern Energy que cerca atacar la resistència clau dels 6,71 dòlars, nivells on es troba la mitjana de 200 sessions. Aquest nivell de preus és molt important, ja que si al final confirma la seva superació, estaríem davant d'un canvi de tendència que podria portar una recuperació fins al nivell dels 9 dòlars.

Ull a les caigudes del 6,17% de Scana que podria estar a prop de confirmar el final del moviment lateral en el qual s’està movent durant les últimes setmanes. Un tancament per sota dels 41,15 dòlars seria el senyal que estaríem esperant i que ens faria pensar en una continuació de les caigudes fins almenys al nivell dels 35 dòlars.

contador