cbwallstreet2

El nivell clau en el selectiu tecnològic es troba als 6.012 punts, màxims històrics.

Liberty Interactive va aconseguir acabar divendres amb unes pujades del 2,72%. La companyia perfora la resistència dels 23,59 dòlars després de recolzar-se en la mitjana de 200 sessions i sembla que podríem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 26 dòlars, màxims anuals. No observarem ni el més mínim senyal de debilitat mentre cotitzi per sobre dels 22,38 dòlars.

Guanys de l'2,68% en Paychex que aconsegueix pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions. Això és un senyal de fortalesa que ens convida a pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 62 dòlars. A mig termini el seu aspecte tècnic segueix sent molt insípid i hauríem d'esperar que aconsegueixi pujar per sobre dels màxims anuals per interessar-nos per la companyia.

Fortes caigudes del 4,20% en Tesla que malgrat això segueix sent un valor que ofereix un impecable aspecte tècnic. Fa uns dies vèiem com atacava els màxims històrics (i aconseguia superar-lo intradia) al quals ha reaccionat amb caigudes que es van agreujar el passat divendres. Aquesta correcció entra dins del normal i el més habitual que és que vegem l'aparició, en qualsevol moment, d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una continuació de les pujades. Un tancament per sobre dels 390 dòlars seria el senyal que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 420 dòlars.

contador