cbwallstreet2

El Dow Jones segueix renovant màxims històrics cada dia.

Pujades de l’1,99% en CSX que confirma la superació de la resistència dels 52 euros cosa que és un senyal de fortalesa que ens fa pensar en una continuació de les pujades per a les properes sessions. El més normal és que acabem veient un repunt amb l'objectiu de cobrir el buit baixista que va deixar als 54,64 dòlars. A mitjà i llarg termini la resistència clau es troba als 55,47 dòlars. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ja que ens confirmaria una extensió de les pujades a mitjà i llarg termini.

Bath & Beyond es va desplomar durant la sessió d'aquest dimecres. La companyia es va deixar un 15,87% i va polvoritzar el suport dels 26,96 dòlars. Les perspectives tècniques de la companyia són molt complicades i el més normal és que acabem veient una continuació dels descensos fins al nivell dels 17 dòlars. A dia d'avui és un valor al qual no hauríem d’acostar-nos de cap manera.

Fortes caigudes en Adobe Systems Incorporated que va acabar l'equador de la setmana amb uns descensos del 4,24 euros. Tot i els descensos és una companyia molt interessant en la qual ens podríem posicionar-nos durant les properes sessions. No observarem ni el més mínim senyal de debilitat mentre cotitzi per sobre dels 144 dòlars.

contador