WallStreet-1

El Nasdaq s'enfronta a la resistència dels 5.845 punts.

Pujades del 2,69%, divendres passat, en els títols de Nvidia que aconsegueixen superar la resistència dels 161,66 dòlars. Sembla imminent que acabem veient un atac als màxims històrics assolits el passat mes de juny als 168,50 dòlars. La superació d'aquest nivell de preus li buidaria el camí i ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 180 dòlars.

Micron (+2,12%) continua cotitzant en una banda lateral des de fa un mes i mig. La tendència principal de la companyia és clarament alcista per la qual cosa estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 32,93 dòlars, màxims anuals. Això propiciaria una continuació de les pujades fins als màxims de 2014 assolits als 36,50 dòlars. Sense cap dubte que és una companyia en què podríem posicionar-nos durant les properes sessions.

Guanys de l'1,84% en Netflix que aconsegueix trencar la resistència dels 160 dòlars. Això és una nova demostració de fortalesa que ens fa pensar en una continuació de les pujades fins als màxims històrics dibuixats al començament del passat mes de juny que presenta als 166,82 dòlars. El trencament d'aquest nivell d'oferta serà clau per a la seva evolució tècnica del mitjà i llarg termini. És un valor que no perdrem de vista durant les pròximes jornades.

contador