WallStreet-1

Per baix, el primer nivell de suport es troba als 20.553 punts.

Pujades molt destacades del 4,47% en Ulta Beauty que anul·la la mala figura de dimecres a aconseguir tancar per sobre dels seus màxims. El valor confirma la solidesa del suport dels 280 dòlars i sembla molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins als màxims històrics que presenta als 301,40 dòlars. La superació d'aquest nivell d'oferta deixaria la companyia en pujada lliure amb altes possibilitats perquè acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 350 dòlars.

Nou senyal de fortalesa en els títols de Netflix que aconsegueix tancar per sobre de la resistència clau dels 166,78 euros. Això li permet cotitzar en pujada lliure amb tot disposat perquè acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 173 dòlars. No observarem ni la més mínima complicació tècnica mentre cotitzi per sobre dels 153 dòlars.

Magnífica figura la que vam poder veure en els títols de CSX en aconseguir superar, al tancament, la resistència dels 52,65 dòlars. Amb això el valor confirma la formació d'un retrocés temporal als 48 dòlars i el començament d'un nou impuls alcista que podria portar la seva cotització, tranquil·lament, fins al nivell dels 60 dòlars. Recordem que el valor es troba cotitzant en pujada lliure sense cap resistència al seu camí.

contador