cbwallstreet2

Esperem una correcció en el curt termini.

Destacats guanys del 6,90% en Incyte que aconsegueix girar-se abans de tocar el suport que li ofereix la mitjana de 200 sessions. El valor va aconseguir acabar dijous per sobre de la resistència dels 127,80 dòlars cosa que, sens dubte, és una molt bona senyal que ens fa pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 140,84 dòlars, màxims del buit baixista que es va deixar a mitjans del mes d'abril.

Fortes pujades del 4,30% en Shire plc que després de diversos mesos de moviment lateral aconsegueix trencar la resistència dels 186,28 dòlars. Això és un molt bon senyal que ens fa pensar en una recuperació destacada de la seva sèrie de preus que podria acabar per arribar al nivell dels 209 dòlars, preus a prop d'un 10% per sobre dels actuals.

Caiguda dels títols de Cisco que dinamita el seu bon aspecte tècnic a l’hora de polvoritzar el suport dels 32,42 dòlars. El valor va acabar desplomant un 7,21%, i deixant-se un important buit baixista que complica seriosament les seves perspectives tècniques per les properes setmanes. En el curt termini podria experimentar un rebot puntual, si bé tot sembla indicar que acabarem veient una continuació dels descensos fins al nivell dels 29 dòlars.

contador