El més normal és que vegem un atac als màxims històrics.

Forts guanys els que hem pogut veure, durant les últimes sessions, a la sèrie de preus dAlphabet. La matriu de Google ha aconseguit superar la resistència clau que presentava als 874,42 dòlars, màxims històrics. Això deixa la seva cotització en pujada lliure el que sens dubte és la millor situació tècnica possible que pot oferir un valor. Excepte alguna correcció puntual sembla que la companyia podria atacar el nivell dels 1.000 dòlars durant les properes setmanes.

Atents que Tesla s'acosta a la resistència dels 313,47 dòlars, màxims històrics aconseguits durant aquest mes d'abril. Atents a un tancament per sobre d'aquests preus ja que deixaria la cotització de la companyia en pujada lliure amb tot disposat perquè vegem una continuació de les pujades fins al nivell dels 340 dòlars.

Fantàstica figura la que vam poder veure, ahir, dimarts, en la sèrie de preus de Netflix. El valor va acabar amb una revaloració del 5,79% el que li va permetre tancar àmpliament per sobre dels 148,29 dòlars. Aquest nivell de preus correspon a la part alta de la banda lateral en la qual es va movent des de fa prop de quatre mesos. El valor es posa en pujada lliure i el més normal és que acabem veient una continuació de la seva escalada fins al nivell dels 165 dòlars.

contador