Per confirmar una millora substancial en la seva sèrie de preus, hauríem d'esperar que el selectiu espanyol se situés per sobre dels 10.400 punts.

Telefónica puja amb alegria i aconsegueix superar la resistència dels 7,71 i la dels 7,92 euros. Malgrat tot, de moment, estem només davant un rebot i només veurem un senyal de fortalesa important amb la superació de la resistència dels 8,60 euros, nivells on es troba la mitjana de 200 sessions.

Fortes pujades del 2,90% en Dia que aconsegueix perforar el primer nivell de resistència que presenta als 4 euros. Tot i que a mitjà i llarg termini el seu aspecte tècnic és clarament baixista sembla molt probable que acabem veient un rebot fins al nivell dels 4,40 euros.

Bankinter acaba dijous amb unes pujades de l’1,61% i aconsegueix tancar per sobre de la resistència dels 9,04 euros. El banc de l'IBEX 35 tanca per sobre dels màxims de les últimes 9 sessions i sembla molt probable que acabem veient una extensió dels guanys fins als màxims històrics que va dibuixar aquest mateix mes de febrer als 9,416 euros. Ull que si aconsegueix superar aquests preus, podríem acabar veient una continuació dels guanys.

contador