• Manté la valoració de les seves accions en 15 euros per títol, amb un potencial alcista del 22%
  • És el fabricant europeu de turbines millor posicionat per aprofitar el proper boom de l'energia eòlica marina
ep aerogenerador molinoviento energia eolica
EUROPA PRESS

Les accions de Siemens Gamesa pugen un 3% en borsa, després que els analistes de Goldman Sachs hagin elevat la seva recomanació sobre el fabricant de turbines eòliques a 'comprar' des de 'neutral'.

  • 18,05€
  • 0,00%

Aquests experts justifiquen el consell de compra pel fet que valoren les accions de Siemens Gamesa a 15 euros per títol, de manera que després de la caiguda borsària sofert per l'empresa durant els últims mesos estimen un potencial alcista del 22% sobre el preu actual de mercat (+3%, fins als 12,24 euros).

En la seva opinió, és la companyia del sector eòlic europeu "millor posicionada" per aprofitar les bones perspectives de creixement de l'energia eòlica marina. "Esperem que aquest mercat multipliqui per nou el seu creixement entre 2017 i 2030 a causa del suport dels governs", afirma Goldman Sachs.

Aquests experts afegeixen que l'empresa compta amb un avantatge estructural en aquest mercat, ja que la seva quota de mercat és del 72%, cosa que va suposar el 17% dels seus ingressos el 2016. Per al període 2021-2030, esperen que les instal·lacions de parcs eòlics marins creixin un 70% més que durant el període 2017-2020.

Les accions de Siemens Gamesa han patit un dur càstig borsari. Durant els últims tres mesos, els seus títols s'han desplomat un 32%, a causa de les negatives previsions del consens sobre la seva exposició a l’Índia, un mercat que havia estat fins fa poc un dels seus principals catalitzadors de creixement.

Noticias relacionadas

contador