Seguim pensant en un atac imminent a la resistència dels 10.600 punts.

Atents a un nou senyal de fortalesa en Gamesa que aconsegueix acabar la primera sessió de la setmana amb unes pujades del 2,57%. El valor ha perforat la resistència dels 12,69 euros i sembla molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell clau dels 13 euros. Ull que la superació d'aquest nivell de preus ens faria pensar en un canvi de tendència a mitjà i llarg termini.

Fantàstica figura la que podem veure en Acciona que aconsegueix tancar dilluns amb unes pujades del 3,36%. Després de diverses sessions de consolidació de nivells la companyia aconsegueix trencar la resistència clau del curt termini que presenta als 71,78 euros i a més acaba la sessió per sobre de la mitjana de 200 sessions. Durant les properes jornades veurem un atac als 73,94 euros. Si aconsegueix superar aquest nivell d'oferta, podríem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 79,30 euros.

Amper (+4,82%) posa fi al moviment de consolidació de les últimes setmanes en superar la resistència dels 0,2049 euros. Sembla clar que durant les properes sessions vegem un atac al nivell dels 0,2310 euros, nivells on es troba la mitjana de 200 sessions.

contador