No descartem una volta del selectiu espanyol als mínims anuals que presenta als 9.327 punts.

Fortes caigudes del 2,65% en ​​Santander que perd el suport dels 5,04 euros, mínims anuals. Ull que es complica molt el seu aspecte tècnic i el més probable és que acabem veient una continuació dels descensos fins al nivell dels 4,50 euros. Cal extremar la prudència a la companyia.

Caixabank es desploma un 3,77% i perd el suport dels 3,93 euros. El banc no ha pogut amb el trencament de la resistència dels 4,36 euros i busca provar el suport clau dels 3,64 euros. Encara que el seu aspecte tècnic a mitjà i llarg termini és clarament alcista per interessar-nos per la companyia hauríem d'esperar que aconsegueixi pujar per sobre dels 4,36 euros.

Destacats descensos del 2,35% en Iberdrola que perd el suport del curt termini que presentava als 6,46 euros. La cotització de la companyia torna a situar-se per sota de la mitjana de 200 sessions i ataca el suport dels 6,20 euros. Ull que si confirma l'abandonament d'aquest nivell de preus, podríem acabar veient una extensió de les caigudes fins al nivell dels 5,71 euros, mínims anuals.

contador