• Valora les seves accions en 12 euros, amb un potencial alcista del 50% a 12 mesos
  • Assenyalen que el valor és una oportunitat interessant als preus actuals
silvio-berlusconi
REUTERS/Stefano Rellandini

Els analistes de Banc Sabadell recomanen aprofitar la feblesa borsària que ha mostrat Mediaset Espanya per comprar les seves accions, doncs consideren al valor una oportunitat d'inversió interessant als preus actuals.

  • 2,89€
  • -4,24%

La cadena de televisió controlada per Silvio Berlusconi es va desplomar aquest dimecres un 6,7%, després que els experts de Deutsche Bank es mostressin negatius amb la tendència del mercat publicitari a Espanya. Aquest dijous, els seus títols pugen un 1,4%, fins a 8,2 euros.

Aquests experts també fan referència a una trobada amb inversors que va mantenir el director financer de la companyia, en el qual va anticipar una caiguda dels ingressos per publicitat de -8%/-10% al març a causa de l'efecte de la Setmana Santa, fet que en 2017 es va donar a l'abril. També va comentar que els anunciants estaven retardant la seva despesa en publicitat a l'espera del Mundial de Futbol, que comença al juny.

"Recordem que durant els mesos de gener/febrer la publicitat va créixer lleugerament i, encara que no s'esperava un mes de març tan negatiu, vam seguir pensant que la clau està en l'evolució en el segon trimeste, que es veurà impactat positivament tant pel Mundial com per una millor comparativa", assenyala Sabadell.

"Aprofitaríem la feblesa per comprar", afirmen els seus experts, que valoren les seves accions en 12 euros, amb un potencial alcista del 50% a dotze mesos sobre el preu actual de 8,2 euros.

Noticias relacionadas

contador