Aquest dilluns el selectiu italià ja va perdre importants nivells de suport del curt termini.

La setmana passada l'IBEX 35 no va poder amb la resistència del curt termini que presenta als 11.000 punts. Això és un senyal de debilitat que li permet mantenir la correcció de curt termini. L'obertura a la baixa a la sessió d'aquest dimarts fa que el selectiu espanyol provi la solidesa del primer nivell de suport que presenta als 10.800 punts. Molt de compte amb l'abandonament d'aquest nivell de preus, ja que ens faria pensar en una continuació dels descensos fins al nivell dels 10.564 punts, mínims del passat dia 18 d'aquest mes que arriba al seu final. El seu comportament en aquest nivell de suport és clau i és que si al final aconsegueix perdre’l més normal és que acabem veient una continuació dels descensos amb la intenció de cobrir el buit alcista que va deixar a finals del mes d'abril als 10.377 punts.

Els descensos propers al 2% d'ahir en el selectiu italià li van permetre abandonar el suport del curt termini que presentava als 20.808 punts. Això ens mostra l'extensió de la correcció actual que tranquil·lament es podria estendre fins al nivell dels 19.741 punts, mínims del buit alcista que va deixar a finals d'abril.

Caigudes del 0,8% en l'Eurostoxx 50 que s'acosta perillosament als mínims del passat dia 18. Aquest nivell de preus es presenta com el primer nivell de suport del curt termini per la qual cosa la seva pèrdua ens faria pensar en una extensió de la correcció iniciada el passat dia 8. La pèrdua, al tancament, d'aquest nivell de preus ens mostraria la intenció d'una extensió de la correcció de curt termini que bé es podria estendre fins als mínims del buit alcista que va deixar a finals d'abril. Ull que la correcció podria ser superior al 3% des dels nivells actuals.

Descensos més continguts en el DAX que es deixa durant els primers compassos de la sessió un 0,42%. El selectiu alemany s'acosta al suport dels 12.491 punts, nivells que no perdrem de vista. La pèrdua d'aquest nivell de preus confirmaria l'extensió de la correcció de curt termini que sens dubte podria acabar per estendre fins als mínims del passat dia 24. Aquests preus es troben a prop d'un 4% per sota dels nivells actuals.

contador