• I augmenta la seva valoració fins als 9,60 euros des dels anteriors 7,90 euros
  • Les accions de l'empresa pugen un 2,5% al DAX 30, fins als 8,46 euros
e.on eon

Les accions de l'empresa energètica alemanya E.On, que fa anys va intentar comprar Endesa, pugen més del 2% a la borsa alemanya i lideren els guanys entre els components de l'índex DAX 30, després que HSBC hagi elevat el seu consell fins a 'comprar' des de 'vendre'.

  • 12,89€
  • 0,27%

El banc britànic ha elevat la valoració de les seves accions fins als 9,60 euros per títol des dels anteriors 7,90 euros, la qual cosa implica un potencial alcista proper al 15% sobre el preu de mercat actual (8,46 euros).

Segons l'opinió d'aquests experts, l'última correcció d'E.On en borsa ofereix una "excel·lent oportunitat de compra" per als inversors que vulguin posicionar-se en un valor amb una atractiva rendibilitat per dividend i que ha millorat de manera notable el seu perfil d'endeutament durant els últims mesos.

Precisament la rendibilitat per dividend que ofereix E.On és una de les raons que motiven el seu consell de compra. L'empresa s'ha compromès a pagar un dividend de 0,30 euros per títol el 2017, però HSBC ha elevat la seva previsió sobre el dividend de 2018 fins a 0,50 euros per acció des de la seva anterior previsió de 0,33 euros.

Per HSBC, la reforma nuclear aprovada a Alemanya ha tornat visibilitat al negoci d'E.On i el mercat està fallant en no apreciar la seva esperada rendibilitat per dividend del 6,2% per al pròxim exercici, una prima del 100% sobre la rendibilitat mitjana per dividend que ofereixen els integrants del DAX 30.

Noticias relacionadas

contador