A mitjà i llarg termini el seu aspecte tècnic és impecable

  • 18,05€
  • 0,00%

Gamesa ha donat mostres de fortalesa en les últimes setmanes en aconseguir subjectar-se en els voltants de la mitjana de 200 sessions. En aquesta mitjana hem vist com aconseguia subjectar-se i realitzar el que podria ser un doble sòl que ens podria mostrar la intenció perquè acabem veient el final de la correcció iniciada al començament del mes d'octubre.

El seu comportament en les properes sessions és clau i és que només amb la superació de la resistència dels 19,70 euros ens plantejarem una continuació de les pujades fins als màxims dels últims anys que registrés fa tres mesos en els 22,12 euros. Els nivells d'acumulació segueixen sent molt bons si bé estarem molt pendents que no abandoni el suport dels 17,42 euros. Això complicaria les seves perspectives tècniques dels últims anys fent-nos pensar en un canvi de tendència.

El dia d'avui el més assenyat seria mantenir-se al marge i esperar per veure el camí que prenen els seus títols. Tan sols hauríem de plantejar-nos una presa de posicions amb la superació de la resistència comentada en els 19,70 euros que ens confirmaria una extensió de les pujades fins als màxims dels últims anys dibuixats fa uns mesos en els 22,12 euros.

Deja que te aconsejemos en tus inversiones. Prueba Trader Watch gratuitamente 15 días. En el último año acumulamos una revalorización del 134,67%.

contador