• Aquests experts segueixen preferint el fabricant danès Vestas dins del sector
screenshot 02 02 2017 13 56 02

Els analistes de JP Morgan Cazenove han retallat un 15% la valoració borsària de Gamesa, fins a 18,50 euros per acció des dels anteriors 21,90 euros, després del dividend especial de 3,59 euros bruts per acció repartit per la companyia un cop finalitzada la integració amb Siemens Wind.

  • 18,05€
  • 0,00%

Aquests experts reiteren el seu consell de 'neutral' sobre el fabricant basc d'aerogeneradors, el màxim accionista del qual ha passat a ser el grup alemany Siemens. Gamesa cau un 0,7%, fins a 19,34 euros, per la qual cosa la valoració de JP Morgan implica un potencial baixista proper al 5%.

El 24 de març, JP Morgan ja va reiniciar la cobertura de Gamesa amb un consell de 'neutral' ja que anticipava més riscos que oportunitats per a la companyia durant els propers mesos, malgrat la seva integració amb Siemens Wind.

En aquest sentit, reafirmen la seva preferència pel grup danès Vestas, el número u mundial en la fabricació d'aerogeneradors, perquè reiteren el seu consell de 'sobreponderar' (afegir el valor en cartera).

Sobre la integració de Gamesa i Siemens Wind, JP Morgan afirma que "els inversors són massa optimistes sobre les sinergies. Hi ha risc de doble comptabilitat i els estalvis de costos regulars seran necessaris per mantenir el marge de beneficis".

Noticias relacionadas

contador