• Reitera el consell de neutral per al valor, que cau un 1% en borsa, fins a 10,76 euros
ep juntaaccionistassiemens gamesa
SIEMENS GAMESA

Els analistes de JP Morgan Cazenove han 'aprofundit' la ferida borsària de Siemens Gamesa, en retallar novament la valoració de les seves accions fins a 11 euros des dels anteriors 11,50 euros per títol.

  • 18,05€
  • 0,00%

Aquests experts reiteren el consell de 'neutral' (mantenir el valor en cartera), que torna a caure en borsa a prop de l'1%, fins a 10,76 euros, i perllonga el seu 'calvari' borsari dels últims mesos. En la seva opinió, el problema de la "dinàmica de preus" al sector de l'energia eòlica s'ha convertit "en un fenomen global, que no afecta només uns pocs jugadors".

Després dels comentaris de la major empresa del sector, la danesa Vestas, JP Morgan ha retallat lleugerament les seves previsions de beneficis per a Siemens Gamesa, cosa que justifica la retallada de valoració fins a 11 euros. Encara consideren que les seves accions ja han descomptat les menors previsions per als propers trimestres, consideren que la companyia haurà d'aconseguir "un sòlid nombre de comandes" durant el proper semestre per justificar una valoració més positiva.

Tant Siemens Gamesa com Vestas es van desplomar en borsa divendres passat, davant la perspectiva que la reforma fiscal que prepara els Estats Units una retallada dels crèdits fiscals als projectes eòlics. A més, Siemens Gamesa s'ha vist afectada durant els últims dies per diverses advertències de beneficis, canvis a la seva alta direcció i l'anunci fet aquesta setmana que retallarà fins a 6.000 llocs de treball durant els propers anys per fer front a una menor activitat.

Noticias relacionadas

contador